Get the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module


                                                               „Ahol nincs hirdetni való,

ott vagy minden magától megy,

vagy meghalt az egyházközség!”Írta: Varga Imre atya   
2016. július 18. hétfő, 00:03

2016. július 17. (évközi 16. vasárnap)

 • A nyár folyamán (augusztus közepéig) a plébánia ügyfélfogadási rendje megváltozik. Ügyfélfogadási idők kedden délelőtt és pénteken délután vannak általában. Ezen a héten viszont csak pénteken tudja az iroda fogadni a híveket. Én magam szabadságon vagyok, de az említett napokon az iroda nyitva tart. További tudnivalókat a plébánia bejáratánál kitett tájékoztatóban olvashatnak.
 • Augusztus közepéig hétköznaponként nem lesznek szentmisék. Szombat este és vasárnap délelőtt viszont mindig lesz szentmise.
 • A jövő vasárnapon tartjuk a szárligeti, Szent Mária Magdolna búcsút. Mindenkit szeretettel várunk a 11 órakor kezdődő szentmisére.
 • 2016. július 11-én Takács Nándor nyugalmazott székesfehérvári megyéspüspök életének 89., papságának 65., püspökségének 29. évében hosszú betegség után, szentségekkel ellátva elhunyt. Az elhunyt püspök földi maradványait 2016. július 27-én, szerdán a 11 órakor kezdődő, engesztelő gyászmisét követően, a Székesegyház kriptájába helyezik örök nyugalomra. Imádkozzunk volt főpásztorunk lelki üdvéért.
 • Már szervezzük szeptember 11-ére a Bodajki Búcsún való részvételt. Ahogyan az elmúlt években, úgy most is a szentmisék után a sekrestyében, illetve a képviselőtestület zarándoklakokért felelős munkacsoport vezetőjénél, Sági Ferencnénél lehet jelentkezni 3.000 Ft részvételi díj befizetésével. 14 év alatti gyermekek részére a részvételi díj 2.000 Ft. A zarándoklat részleteiről később tájékoztatom a testvéreket.
scroll back to top
 
Írta: Varga Imre atya   
2016. július 16. szombat, 12:28

2016. július 10. (évközi 15. vasárnap)

 • A nyár folyamán (augusztus közepéig) a plébánia ügyfélfogadási rendje megváltozik. Ügyfélfogadási idők kedden délelőtt és pénteken délután vannak. Én magam szabadságon vagyok, de az említett napokon az iroda nyitva tart. További tudnivalókat a plébánia bejáratánál kitett tájékoztatóban olvashatnak.
 • Augusztus közepéig hétköznaponként nem lesznek szentmisék. Szombat este és vasárnap délelőtt viszont mindig lesz szentmise.
scroll back to top
 
Írta: Varga Imre atya   
2016. július 16. szombat, 12:24

2016. július 3. (évközi 14. vasárnap)

 • Ezen a hétvégén van az úgynevezett „Péter-fillér gyűjtés”, amit Rómába küldünk el az egyház központi céljaira.
 • Most vasárnap első vasárnap van, szentségimádás rózsafüzér titokcserével délután 3 órakor lesz.
 • Az egyházközségi karitász hirdeti: A karitász-ház július és augusztus hónapban zárva lesz. Legközelebb augusztus 29-én nyitunk. Szükség esetén elérhetők vagyunk a plébánia hivatalán keresztül.
 • A nyár folyamán (augusztus közepéig) a plébánia ügyfélfogadási rendje megváltozik. Ügyfélfogadási idők kedden délelőtt és pénteken délután lesznek. Én magam szabadságon leszek, de az említett napokon az iroda nyitva tart. További tudnivalókat a plébánia bejáratánál kitett tájékoztatóban olvashatnak.
 • A jövő héttől augusztus közepéig hétköznaponként nem lesznek szentmisék. Szombat este és vasárnap délelőtt viszont mindig lesz szentmise.
 • Az "Őrangyal" klub, soron következő foglalkozására július 6-án, szerdán kerül sor. A klub tagjai Budapestre kirándulnak, meglátogatják a parlamentet és a Szikla templomot, majd megmásszák a Gellért hegyet. Indulás 6-án reggel kilenc órakor autóbusszal a plébánia elől, visszaérkezés délután négy óra körül.
scroll back to top
 
Írta: Varga Imre atya   
2016. július 16. szombat, 12:21

2016. június 19. (évközi 12. vasárnap)

 • Az "Őrangyal" klub, a soron következő foglalkozását június 23-án, csütörtökön, fél négytől a Batthyány-kastély parkjában tartja. Nyárköszöntő piknikezéssel, szalonnasütéssel köszöntik a gyerekek a szünidő kezdetét.
 • A jövő vasárnap is szeretettel hívom a kedves testvéreket 10 órakor a szentmisére, amit szintén innen, Bicskéről fog közvetítetni a Magyar Katolikus Rádió, de azt az adást akkor majd átveszi a Kossuth Rádió is.
scroll back to top
 
Írta: Varga Imre atya   
2016. június 11. szombat, 19:55

2016. június 12. (évközi 11. vasárnap)

 • Felhívom a figyelmet, hogy a jövő vasárnap a Magyar Katolikus Rádió, a következő vasárnap pedig a Magyar Katolikus Rádió és a Kossuth Rádió templomunkból közvetíti a szentmisét. Ezeken a vasárnapokon nem fél 10-kor, hanem 10 órakor kezdődnek a szentmisék, alkalmazkodva a rádióközvetítések szokásos időpontjához.
 • Idén is lesz a plébániánk és társplébániáink általános iskolás korosztályának szervezett hittantábor, amire június közepéig lehet jelentkezni. A tábor 15 ezer forintba kerül, amiért egy hétig, augusztus első hetében gyönyörű környezetben kapnak a gyerekek szállást, ételt, izgalmas programokat. A táborra a plébánia pályázati pénzt kapott. Ezért tudjuk ilyen jutányosan megoldani. A programban szerepel: foci, méta, akadályverseny, számháború, Ki-Mit-Tud?, vezetett tanösvény-séta, íjászkodás, tábortűz... Jelentkezési lapokat a templomban találnak.
 • Kedden este fél 7-kor a karitász gyűlést tart a plébánián.
 • Június 15-én, szerdán este fél 7-re összehívom az egyházközség képviselőtestületét. A gyűlés tárgya a zárszámadás és költségvetés megtárgyalása. A gyűlésről természetesen személyes értesítést is kapott minden érintett elektronikus levélben.
scroll back to top
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

1. oldal / 50