Get the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module


FELHÍVÁS ÉRTÉKEINK MEGOSZTÁSÁRA

 

Felhívást teszünk közzé értékeink, gondolataink megosztására másokkal. Ezek az egyházközség honlapján jelennének meg, amelyet immár egyre többen követnek nyomon, és olvasnak rendszeresen. 2 kategóriát jelölök meg. Mindkettőt külön-külön is meg lehet célozni.

1.) Írások, képek, filmek, történetek, gondolatok, régi szép énekek (versben és/vagy kottában, énekelve is lehet), versek, zenék, szentképek, féltve őrzött emlékek, hagyományok, népszokások, kedves tárgyaink képei megosztására van lehetőség egyházközségünk honlapján. Lehetnek hosszabbak is. Technikai megoldásokat megtaláljuk, azzal ne legyen gondja senkinek. Ha olyan jellegűek a dolgok, amelyek eredetiét szeretnék visszakapni, természetesen ez nem akadály. Minden családban vannak olyan emlékek, amelyeket szeretnénk közkinccsé tenni. Természetesen nem kötelező a nevünket hozzá adni, ha olyan jellegű a felkínált anyag. De nyilván akkor a leghitelesebb, ha névvel együtt jelenik meg. Ekkor viszont kérek egy fényképet, vagy saját magunk elkészítjük. Ezekben a napokban lenne időnk összegyűjteni a fent vázolt értékeket. Határidőt is szabunk, hiszen a szerkesztésnél ismerni kell az egész anyagot, hogy aztán átgondolva kerülhessenek fel a honlapra. Ha sok ilyen anyag érkezik, akár könyv formájában is kiadhatjuk később. Határidő: 2013. január 31.

2.) Mit jelent nekem a karácsony? Milyen élményeim, elmesélni valóim vannak róla? Vannak-e szép fényképeim, tájképeim, videóim, de legfőképpen gondolataim a karácsonyról? (Akár az ideiről, akár a múltból.) Ennek határideje 2012. december 31.

Kapcsolat az Elérhetőség - Fogadóidők menüpont alatt található.

 

scroll back to top