Get the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module


Az Őrangyal Kulb első foglalkozása

 

Elindult valami, ami még nem volt. Mennyire fontos és szükséges az értelmileg fogyatékos testvéreink, azok szülei, hozzátartozói és az őket segytők összehozása, az együvő tartozás élményének mindnyájunk számára értékes perceinek átélése!

Ezt a karitatív tevékenyésget karolta fel a Bicskei Katolikus Egyházközség keretein belül működő karitászos önkéntesek csoportja.

Az ötletet és tapasztalatot karitász csoportunk vezetője, Sági Ferencné hozta magával Székelyföldről. Sokan, köztük a város önkormányzata, a Művelődési Központ munkatársai és különböző területeken dolgozó szakemberek és kereskedelmi egységek tulajdonosai vállalták fel, és tartották fontosnak, hogy kizárolag ingyenesen és szeretetből gyámolítsák a fogyatékosokat örömet és vidám órákat szerezve nekik - egyelőre egy hónapban egyszer, minden hónap harmadik szerdájának délutánján. A foglalkozások háziasszonya és mentora karitász csoportunk tagjai és egyben a Művelődési Központ munkatársa, Szarka Istvánné Pálffy Ildikó.

Az első fogalkozásról készült fényképfelvételeket megnézhetik galériánkban.

Az eseményről szóló tudósítást a Művelődési központ honapjáról is ajánljuk megismerni, amit erre a nyílra   kattintva láthatnak.

 

scroll back to top