Get the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module


Írta: Varga Imre atya   

2015. december 27. (Szent Család vasárnapja)

  • Köszönjük az adományokat a karácsonyi díszítésre.
  • Továbbra is módjukban áll a kedves híveknek adományozni a temetőben álló kápolnára a korábban meghirdetett módokon. Jelenleg 593.710 Ft áll rendelkezésünkre. Az egyházközség hívei nevében szeretettel köszönöm az eddigi adományokat.
  • Idén is megrendeztük az adventi tartósélelmiszer gyűjtést, amit a napokban kiosztottunk a rászorulóknak. Rekord mennyiségű, 384,3 kg élelmiszer gyűlt össze, ebből a katolikus iskola adománya 180 kg volt. A részleteket és az adományokról készült fényképeket egyházközségünk facebook oldalán tekinthetik meg.
  • A legfontosabb ünnepi alkalmak időpontjai a jövő héten: Csütörtökön, december 31-én este 6 órakor elővételezett szentmisét mutatunk be Szűz Mária Istenanyaságának előestéjén, egyben hálát adunk az elmúl esztendő kegyelmeiért is. Január 1-e parancsolt ünnep, de aki úgy érzi, hogy nehézségekbe ütközne, hogy újév napján részt vegyen a kötelező szentmisén, előtte nap este 6 órakor is teljesítheti kötelezettségét. Január 1-én – mivel munkaszüneti nap –, ünnepi miserendben délelőtt 9.30-kor lesz a szentmise.
  • Az év végi pénzügyi zárás felé közeledve újból szembesülünk azzal a ténnyel, hogy van Bicskén pár család, akik igazán szívükön viselik az egyházközség anyagi helyzetét, amiért MINDENKI hálás lehet nekik, hiszen bár ők is tudnák másra költeni a pénzüket, mégis a fél százalékon jóval felül is kiemelkedően támogatják egyházi adójukkal egyházközségünket.
  • A másik, amit kérni szeretnék, hogy még mindig vannak olyanok, akik átutalással rendezve az egyházi adójukat, nem írják oda a közleményben a lakcímüket, és így nem lehet pontosan regisztrálni őket. Kérem tehát, hogy ha egyházi adót, vagy más adományt átutalással fizetünk, írjuk oda a közlemény rovatba az adomány célja mellé a lakcímünket is. Köszönjük, hogy ezzel is segítik az iroda munkáját.
  • A plébánia iroda (hivatal) legközelebb január 5-én, az újév első keddjén áll a különböző ügyekkel hozzánk fordulók rendelkezésére.
scroll back to top