Get the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module


Írta: Varga Imre atya   

2016. január 17. (évközi 2. vasárnap)

  • Bicskén a jövő héten hétfőtől péntekig tartjuk az ökumenikus imahetet a kihelyezett plakát szerinti beosztásban. Mindenkit szeretettel várunk a különböző templomokban az este 6 órakor kezdődő alkalmakra.
  • A héten a hétköznapi szentmisék az imahét miatt elmaradnak, de pénteken reggel 8 órakor a diákmisét megtartjuk.
  • Az "Őrangyal" klub a soron következő foglalkozását január 20-án, szerdán 16 órától a Művelődési Központban tartja, ahol kezdetét veszi az Őrangyal farsang. A kézműves foglalkozáson pedig közösen készítenek szebbnél szebb farsangi álarcokat különleges technikával. Hogy mit és miből? Aki meg szeretné tudni, az látogasson el az Őrangyal klub farsangjára. A klub tagjai szeretettel  várnak minden kedves érdeklődőt!
  • Kérem, hogy január 31-ig jelentkezzenek a plébánián, vagy a plébánia elérhetőségein ügyfélfogadási időben azok a felnőttek (tehát nem iskolások), akik szeretnének megkeresztelkedni, elsőáldozáshoz vagy bérmálkozáshoz járulni ebben az esztendőben. Elérhetőségeinket és a további információkat megtalálják egyházközségünk (bicskeiplebania.hu) honlapján, illetve facebook oldalán.
  • Ugyancsak kérem, hogy január 31-ig jelentkezzenek azok a jegyespárok, akik ebben az esztendőben kívánnak egyházi házasságot kötni Bicskén, Szárligeten, Óbarkon, Vasztélyon, Csabdin, Felcsúton, Alcsúton (az arborétumot is beleértve) vagy Tabajdon. Az egyházi esküvővel kapcsolatos alapvető tudnivalókat ugyancsak megtalálják honlapunkon.
  • Egyházközségünk Lengyelországba szervez a zarándoklatot az Irgalmasság Évében 2016. április 1- 4-ig. A zarándokok az alábbi helyekre juthatnak el: Wadowice, Szent II János Pál szülőhelye, Kalwaria Zebrzydowska, Lengyelország második legnagyobb kegyhelye, „Európa Jeruzsáleme”-ként emlegetett városa, a Czestochowa-i Fekete Madonna, Krakkó, az Irgalmas Jézus hírnökénél, Fausztina nővérnél az idei Irgalmasság ünnepen, Wieliczka-i sóbánya, Zakopane városa, a csodálatos Fatimai Szent Szűz temploma. 20 ezer Ft-ot előleggel február 1. (hétfő) napjáig kérjük jelentkezni. A teljes hátralévő költséget március 6. napjáig (vasárnap) kérjük befizetni. Utazási költség összesen 76.880 Ft. Jelentkezni és további információkhoz jutni Sági Ferencnénél, egyházközségünk zarándoklatszervezőjénél lehet a templomban szombaton a szentmise előtt 17 órától, illetve szentmise után, vagy telefonon a 30/3303711-es számon lehet. A program a templomban kihelyezett plakáton olvasható.
scroll back to top