Get the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module


Írta: Varga Imre atya   

2016. január 24. (évközi 3. vasárnap)

  • Kedden este fél 7-kor gyűlés lesz a lelkipásztori kisegítőkkel.
  • Szerdán este tart tartjuk az egyházközség karitász-csoportjának és az elmúlt év folyamán a karitász tevékenységét segítők, szerény vacsorával egybekötött évértékelő gyűlését.
  • Január 28-ára, csütörtök este 6 órára összehívom a családlátogatók közösségét. A gyűlést Gál Anikó, a képviselőtestület Kapcsolattartási Munkacsoportjának vezetője fogja tartani. Mindenki megjelenésére feltétlenül számítunk.
  • Pénteken est 6 órakor az egyházközség házas-csoportjának összejövetele lesz a plébánián.
  • Szombaton este gitáros mise lesz.
  • Kérem, hogy január 31-ig jelentkezzenek a plébánián, vagy a plébánia elérhetőségein ügyfélfogadási időben azok a felnőttek (tehát nem iskolások), akik szeretnének megkeresztelkedni, elsőáldozáshoz vagy bérmálkozáshoz járulni ebben az esztendőben. Elérhetőségeinket és a további információkat megtalálják egyházközségünk (bicskeiplebania.hu) honlapján, illetve facebook oldalán.
  • Ugyancsak kérem, hogy január 31-ig jelentkezzenek azok a jegyespárok, akik ebben az esztendőben kívánnak egyházi házasságot kötni Bicskén, Szárligeten, Óbarkon, Vasztélyon, Csabdin, Felcsúton, Alcsúton (az arborétumot is beleértve) vagy Tabajdon. Az egyházi esküvővel kapcsolatos alapvető tudnivalókat ugyancsak megtalálják honlapunkon.
  • Egyházközségünk Lengyelországba szervez a zarándoklatot az Irgalmasság Évében 2016. április 1- 4-ig. A zarándokok az alábbi helyekre juthatnak el: Wadowice, Szent II János Pál szülőhelye, Kalwaria Zebrzydowska, Lengyelország második legnagyobb kegyhelye, „Európa Jeruzsáleme”-ként emlegetett városa, a Czestochowa-i Fekete Madonna, Krakkó, az Irgalmas Jézus hírnökénél, Fausztina nővérnél az idei Irgalmasság ünnepen, Wieliczka-i sóbánya, Zakopane városa, a csodálatos Fatimai Szent Szűz temploma. 20 ezer Ft-ot előleggel február 1. (hétfő) napjáig kérjük jelentkezni. A teljes hátralévő költséget március 6. napjáig (vasárnap) kérjük befizetni. Utazási költség összesen 76.880 Ft. Jelentkezni és további információkhoz jutni Sági Ferencnénél, egyházközségünk zarándoklatszervezőjénél lehet a templomban szombaton a szentmise előtt 17 órától, illetve szentmise után, vagy telefonon a 30/3303711-es számon lehet. A program a templomban kihelyezett plakáton olvasható.
  • Az üldözött közel-keleti keresztények megsegítésére a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia országos gyűjtést hirdet 2016. január 24-re minden katolikus templomban. Erre a célra a templomban kitettünk egy gyűjtőkosarat.
scroll back to top