Get the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module


Írta: Varga Imre atya   

2016. január 31. (évközi 4. vasárnap)

  • Pénteken egyéb elfoglaltságom miatt sajnálatos módon a felnőtt bibliaóra elmarad.
  • Kérem, hogy január 31-ig jelentkezzenek a plébánián, vagy a plébánia elérhetőségein ügyfélfogadási időben azok a felnőttek (tehát nem iskolások), akik szeretnének megkeresztelkedni, elsőáldozáshoz vagy bérmálkozáshoz járulni ebben az esztendőben. Elérhetőségeinket és a további információkat megtalálják egyházközségünk (bicskeiplebania.hu) honlapján, illetve facebook oldalán.
  • Ugyancsak kérem, hogy január 31-ig jelentkezzenek azok a jegyespárok, akik ebben az esztendőben kívánnak egyházi házasságot kötni Bicskén, Szárligeten, Óbarkon, Vasztélyon, Csabdin, Felcsúton, Alcsúton (az arborétumot is beleértve) vagy Tabajdon. Az egyházi esküvővel kapcsolatos alapvető tudnivalókat ugyancsak megtalálják honlapunkon.
  • Egyházközségünk Lengyelországba szervez a zarándoklatot az Irgalmasság Évében 2016. április 1- 4-ig. A zarándokok az alábbi helyekre juthatnak el: Wadowice, Szent II János Pál szülőhelye, Kalwaria Zebrzydowska, Lengyelország második legnagyobb kegyhelye, „Európa Jeruzsáleme”-ként emlegetett városa, a Czestochowa-i Fekete Madonna, Krakkó, az Irgalmas Jézus hírnökénél, Fausztina nővérnél az idei Irgalmasság ünnepen, Wieliczka-i sóbánya, Zakopane városa, a csodálatos Fatimai Szent Szűz temploma. 20 ezer Ft-ot előleggel február 1. (hétfő) napjáig kérjük jelentkezni. A teljes hátralévő költséget március 6. napjáig (vasárnap) kérjük befizetni. Utazási költség összesen 76.880 Ft. Jelentkezni és további információkhoz jutni Sági Ferencnénél, egyházközségünk zarándoklatszervezőjénél lehet a templomban szombaton a szentmise előtt 17 órától, illetve szentmise után, vagy telefonon a 30/3303711-es számon lehet. A program a templomban kihelyezett plakáton olvasható.
  • Aki levélkihordásban szívesen segítene, az mise után az oratóriumban keresse Gál Anikót, a kapcsolattartási munkacsoport vezetőjét. Köszönöm mindenki áldozatos segítségét.
  • Ezúttal szeretnénk kimenetkor a templomajtóban mindenkinek átnyújtani a kéthavonta megjelenő egyházközségi értesítőnk legfrissebb számát. Fogadják szeretettel az egyházközség médiafelelős csapatának munkáját.
  • Karitászházban, az Ady E. u. 11-ben,  hétfőtől  9-11 és 13-15 óráig fogadjuk a hozzánk betérőket.
scroll back to top