Get the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module


Írta: Varga Imre atya   

2016. február 28. (nagyböjt 3. vasárnapja)

  • Az idén 15 jegyespár jelentkezett katolikus házasságkötésre a hozzánk tartozó lelkipásztori területen (ebből 8 esküvő lesz Bicskén, 3 Alcsúton, 3 Szárligeten és 1 Felcsúton). Kedden este fél 7-kor az ő jegyesoktatásuk kezdődik el a plébánián. Imádkozzunk a jegyesekért, hogy a lelki felkészülés által is megerősítve léphessenek majd az oltár elé.
  • Szerdán este fél 7-kor folytatódik a katekumenátusi felkészülés az ebben az évben megkeresztelkedni, elsőáldozáshoz, illetve bérmálkozáshoz járulni szándékozó felnőttek számára.
  • Nagyböjt péntekjein – szokás szerint – este 6 órai kezdettel keresztúti ájtatosságot tartunk a templomban. Ezt mindig más egyházközségi csoport vezeti. A jövő heti keresztúti ájtatosság végzésére a cserkészek jelentkeztek.
  • Pénteken a Bibliakör összejövetele lesz a plébánián a keresztúti ájtatosság után, kb. 18.30-kor, hogy ők is és én is részt tudjunk venni a keresztúti ájtatosságon. Az összejövetel ezzel együtt is fél 8-ig fog tartani.
  • A lengyelországi zarándoklatra még lehet jelentkezni 76.880 Ft egyösszegű befizetésével szombatonként az esti szentmise előtt és után. Ebben benne van az utazás, reggelik, három vacsora és az utasbiztosítás is. Telefonos elérhetőség az üvegajtón levő hirdetésen van.
scroll back to top