Get the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module


Írta: Varga Imre atya   

2016. június 12. (évközi 11. vasárnap)

  • Felhívom a figyelmet, hogy a jövő vasárnap a Magyar Katolikus Rádió, a következő vasárnap pedig a Magyar Katolikus Rádió és a Kossuth Rádió templomunkból közvetíti a szentmisét. Ezeken a vasárnapokon nem fél 10-kor, hanem 10 órakor kezdődnek a szentmisék, alkalmazkodva a rádióközvetítések szokásos időpontjához.
  • Idén is lesz a plébániánk és társplébániáink általános iskolás korosztályának szervezett hittantábor, amire június közepéig lehet jelentkezni. A tábor 15 ezer forintba kerül, amiért egy hétig, augusztus első hetében gyönyörű környezetben kapnak a gyerekek szállást, ételt, izgalmas programokat. A táborra a plébánia pályázati pénzt kapott. Ezért tudjuk ilyen jutányosan megoldani. A programban szerepel: foci, méta, akadályverseny, számháború, Ki-Mit-Tud?, vezetett tanösvény-séta, íjászkodás, tábortűz... Jelentkezési lapokat a templomban találnak.
  • Kedden este fél 7-kor a karitász gyűlést tart a plébánián.
  • Június 15-én, szerdán este fél 7-re összehívom az egyházközség képviselőtestületét. A gyűlés tárgya a zárszámadás és költségvetés megtárgyalása. A gyűlésről természetesen személyes értesítést is kapott minden érintett elektronikus levélben.
scroll back to top