Get the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module


Írta: Varga Imre atya   

2016. július 17. (évközi 16. vasárnap)

  • A nyár folyamán (augusztus közepéig) a plébánia ügyfélfogadási rendje megváltozik. Ügyfélfogadási idők kedden délelőtt és pénteken délután vannak általában. Ezen a héten viszont csak pénteken tudja az iroda fogadni a híveket. Én magam szabadságon vagyok, de az említett napokon az iroda nyitva tart. További tudnivalókat a plébánia bejáratánál kitett tájékoztatóban olvashatnak.
  • Augusztus közepéig hétköznaponként nem lesznek szentmisék. Szombat este és vasárnap délelőtt viszont mindig lesz szentmise.
  • A jövő vasárnapon tartjuk a szárligeti, Szent Mária Magdolna búcsút. Mindenkit szeretettel várunk a 11 órakor kezdődő szentmisére.
  • 2016. július 11-én Takács Nándor nyugalmazott székesfehérvári megyéspüspök életének 89., papságának 65., püspökségének 29. évében hosszú betegség után, szentségekkel ellátva elhunyt. Az elhunyt püspök földi maradványait 2016. július 27-én, szerdán a 11 órakor kezdődő, engesztelő gyászmisét követően, a Székesegyház kriptájába helyezik örök nyugalomra. Imádkozzunk volt főpásztorunk lelki üdvéért.
  • Már szervezzük szeptember 11-ére a Bodajki Búcsún való részvételt. Ahogyan az elmúlt években, úgy most is a szentmisék után a sekrestyében, illetve a képviselőtestület zarándoklakokért felelős munkacsoport vezetőjénél, Sági Ferencnénél lehet jelentkezni 3.000 Ft részvételi díj befizetésével. 14 év alatti gyermekek részére a részvételi díj 2.000 Ft. A zarándoklat részleteiről később tájékoztatom a testvéreket.
scroll back to top