Get the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module


VASÁRNAPI HIRDETÉSEK

                                                               „Ahol nincs hirdetni való,

ott vagy minden magától megy,

vagy meghalt az egyházközség!”Írta: Varga Imre atya   

2016. július 17. (évközi 16. vasárnap)

 • A nyár folyamán (augusztus közepéig) a plébánia ügyfélfogadási rendje megváltozik. Ügyfélfogadási idők kedden délelőtt és pénteken délután vannak általában. Ezen a héten viszont csak pénteken tudja az iroda fogadni a híveket. Én magam szabadságon vagyok, de az említett napokon az iroda nyitva tart. További tudnivalókat a plébánia bejáratánál kitett tájékoztatóban olvashatnak.
 • Augusztus közepéig hétköznaponként nem lesznek szentmisék. Szombat este és vasárnap délelőtt viszont mindig lesz szentmise.
 • A jövő vasárnapon tartjuk a szárligeti, Szent Mária Magdolna búcsút. Mindenkit szeretettel várunk a 11 órakor kezdődő szentmisére.
 • 2016. július 11-én Takács Nándor nyugalmazott székesfehérvári megyéspüspök életének 89., papságának 65., püspökségének 29. évében hosszú betegség után, szentségekkel ellátva elhunyt. Az elhunyt püspök földi maradványait 2016. július 27-én, szerdán a 11 órakor kezdődő, engesztelő gyászmisét követően, a Székesegyház kriptájába helyezik örök nyugalomra. Imádkozzunk volt főpásztorunk lelki üdvéért.
 • Már szervezzük szeptember 11-ére a Bodajki Búcsún való részvételt. Ahogyan az elmúlt években, úgy most is a szentmisék után a sekrestyében, illetve a képviselőtestület zarándoklakokért felelős munkacsoport vezetőjénél, Sági Ferencnénél lehet jelentkezni 3.000 Ft részvételi díj befizetésével. 14 év alatti gyermekek részére a részvételi díj 2.000 Ft. A zarándoklat részleteiről később tájékoztatom a testvéreket.
scroll back to top
 
Írta: Varga Imre atya   

2016. július 10. (évközi 15. vasárnap)

 • A nyár folyamán (augusztus közepéig) a plébánia ügyfélfogadási rendje megváltozik. Ügyfélfogadási idők kedden délelőtt és pénteken délután vannak. Én magam szabadságon vagyok, de az említett napokon az iroda nyitva tart. További tudnivalókat a plébánia bejáratánál kitett tájékoztatóban olvashatnak.
 • Augusztus közepéig hétköznaponként nem lesznek szentmisék. Szombat este és vasárnap délelőtt viszont mindig lesz szentmise.
scroll back to top
 
Írta: Varga Imre atya   

2016. július 3. (évközi 14. vasárnap)

 • Ezen a hétvégén van az úgynevezett „Péter-fillér gyűjtés”, amit Rómába küldünk el az egyház központi céljaira.
 • Most vasárnap első vasárnap van, szentségimádás rózsafüzér titokcserével délután 3 órakor lesz.
 • Az egyházközségi karitász hirdeti: A karitász-ház július és augusztus hónapban zárva lesz. Legközelebb augusztus 29-én nyitunk. Szükség esetén elérhetők vagyunk a plébánia hivatalán keresztül.
 • A nyár folyamán (augusztus közepéig) a plébánia ügyfélfogadási rendje megváltozik. Ügyfélfogadási idők kedden délelőtt és pénteken délután lesznek. Én magam szabadságon leszek, de az említett napokon az iroda nyitva tart. További tudnivalókat a plébánia bejáratánál kitett tájékoztatóban olvashatnak.
 • A jövő héttől augusztus közepéig hétköznaponként nem lesznek szentmisék. Szombat este és vasárnap délelőtt viszont mindig lesz szentmise.
 • Az "Őrangyal" klub, soron következő foglalkozására július 6-án, szerdán kerül sor. A klub tagjai Budapestre kirándulnak, meglátogatják a parlamentet és a Szikla templomot, majd megmásszák a Gellért hegyet. Indulás 6-án reggel kilenc órakor autóbusszal a plébánia elől, visszaérkezés délután négy óra körül.
scroll back to top
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

1. oldal / 82