hirdetések

2020. 11. 20, Vasárnap

A november 22-i perselybevétel 60%-a az Országos Karitász részére kerül átutalásra, a gyűjtés 40%-a pedig a helyi karitász csoport céljaira lesz elköltve. Köszönjük a hívek adományait!

A tartós élelmiszer gyűjtés idén is megtartásra kerül, a hétköznapi szentmisék alkalmával hozhatják be a Testvérek a templomba. /Bicskén a Fájdalmas Anya oltár elé helyezzék az adományaikat./ A gyűjtés ideje: november 22-től december 13-ig.

Minden vasárnap 15 és 18 órakor áldozási lehetőséget biztosítunk a bicskei templomban. A megjelenő hívek pár perces liturgia után vehetik magukhoz az Eukarisztiát. A megáldott Szent Erzsébet kenyerek kiosztására a Liturgia után kerül sor.

Megérkeztek a 2021. évi „Szívem első gondolata” című könyvek, Bicskén a szentmiséket követően illetve a Plébánia Hivatalban lehet megvásárolni.

JEGYESEK A házasságra való készülődésben nagyon fontos a jegyesoktatás, amelyen keresztül még jobban elmélyül a jegyesek kapcsolata és megismerik a házasság szentségének lényegét. Kérem, hogy akik jövőre szeretnének esküdni, azok 2021 januárig jelezzék a házasságkötés szándékát a jegyesoktatás érdekében.

A Bicskei Istendicsőítők zenekar adventi jótékonysági alkalma online közvetítés formájában december 4-én pénteken lesz, bevétele a Bicskei Karitász javára fog befolyni, így segítve a rászorulókon.

  • 16:00 órakor Elsőpénteki szentségimádás a szokottnál 1 órával korábban a Templomban

  • 17:00 órakor Szentmise, a rászorulókért, a Karitász munkájáért és a Szentségimádás sorozatért lesz felajánlva

  • 18:00 órakor online közvetített Szentségimádás szintén a fenti célokért.

Aki teheti, a kihelyezetett állóperselybe tegye adományát, melynek teljes bevételét a Karitász csoport a rászorulókra fogja fordítani.

Az online közvetítés a Plébánia youtube csatornáján lesz látható, mely a Bicskei Katolikusok Facebook csoportban is megosztásra fog kerülni.

CSAK BICSKE

Kérjük a híveket, hogy azon adományaikat, melyeket szokott rend szerint a vasárnapi vagy az elővételezett misén perselyadományként felajánlanának, a hétköznapi misék alkalmával a kihelyezett állóperselybe tegyék, vagy legyenek szívesek elutalni a Plébánia bankszámlájára, ezzel megkönnyítve a Plébánia gazdálkodását ebben a nehéz időszakban. A bankszámlaszámot a honlapon a tudnivalók menüpont alatt, vagy ide kattintva megtalálják!