hirdetések

2020. 9. 27, Vasárnap

Vasárnapi misekártyákat kapnak a gyerekek és fiatalok, akik részt vesznek a hitoktatásban. A szentmise után (a sekrestyében) mindig megkapják ezt a matricás kártyát, hogy aztán a dátumot beírva beragasszák a hittan füzetbe

Kérem a gyerekeket és a szülőket, hogy erre figyeljenek.

Októberben 18-án ( Vasárnap) ünnepeljük a Világmisszió Napját.

Az ünneplés Október 17-én kezdődik a Verbita atyák és testvérek segítségével, akik tartani fognak nekünk különböző programokat (külön a gyerekeknek, ministránsoknak, felnőtteknek). Az Ünnep napján minden templomunkban lesz szentmise (Alcsútdoboz, Felcsút, Csabdi, Szárliget, Óbarok). Részletes információ a plakáton található. 

Katekumentátus: Október 8. 19.00

Szeretettel várunk minden felnőttet, akik még nem részesültek a keresztségben, elsőáldozásban és bérmálásban, de szeretne erősödni a hitben a szentségek felvételére által. Azokat is várjuk, aki a szentségeket megkapták, de mélyülni akarnak a hitben.

Jövő héten, október 2-án első pénteken, fél öttől szentségimádás előtt, rózsafüzér titokcsere lesz. A vasárnapi szentségimádás elmarad.

Október a rózsafüzér hónapja. Kedden fél hattól és szombaton ¾ 5- ¾ 6 között imádkozzuk a rózsafüzért a templomunk oratóriumában. Mindenkit szeretettel várunk.