hirdetések

2021. 1. 17, Vasárnap

Minden vasárnap 15 és 18 órakor áldozási lehetőséget biztosítunk a bicskei templomban. A megjelenő hívek pár perces liturgia keretében vehetik magukhoz Krisztus testét.

Bérmálás szentsége. Akik tavaly részt vettek a bérmálási felkészülésben (jelenlegi 9. osztály), még nem részesültek bérmálásban és szeretnének idén felvenni ezt a szentséget, jelentkezzenek a plébánián január végig.

JEGYESEK A házasságra való készülésben nagyon fontos a jegyesoktatás, amelyen keresztül még jobban elmélyül a jegyesek kapcsolata és megismerik a házasság szentségének lényegét. Kérem, hogy akik idén szeretnének esküdni, azok 2021. január végig jelezzék a házasságkötés szándékát a jegyesoktatás érdekében.

Mai Vasárnaptól (Január 17-24) kezdődik az Ökumenikus Imahét.

A járványhelyzet miatt az Ökumenikus imahét Bicskén a következő módon lesz megtartva:

  • Január 17-én 17.00 órakor az Ökumenikus Imahét nyitó alkalma lesz a református templomban. Az istentiszteleten Burbela Gergely plébános atya igehirdetést tart.
  • Január 23-án (szombaton) este 18 órakor lesz a következő alkalom a katolikus templomban, Máté János református lelkész igehirdetést tart.
    Az evangélikus és a baptista testvéreknél más időpontban lesz az ökumenikus alkalom.

Felcsúton szerdán 17.00 órakor a református templomban csütörtökön 17.00 órakor a katolikus templomban.

Szárligeten, pénteken 17.00 órakor. Alcsútdobozon más időben fogjuk megtartani az ökumenikus imát.

Szentmise előtt vagy után mindig van lehetőség gyónásra. Ezen kívül jelentkezni lehet gyónásra, életgyónásra és lelki beszélgetésre előzetesen egyeztetett időpontban az irodán keresztül vagy az atyánál.

A csütörtöki Szentségimádást 17.00 órakor plébániánk és Magyarország megtérése és megújulása szándékára fogjuk tartani. Mindenki szeretettel várunk.

Hála Istennek, a régóta várva várt templomtorony felújítási munkákat múlt pénteken elkezdődtek.

CSAK BICSKE

Kérjük a híveket, hogy azon adományaikat, melyeket szokott rend szerint a vasárnapi vagy az elővételezett misén perselyadományként felajánlanának, a hétköznapi misék alkalmával a kihelyezett állóperselybe tegyék, vagy legyenek szívesek elutalni a Plébánia bankszámlájára, ezzel megkönnyítve a Plébánia gazdálkodását ebben a nehéz időszakban. A bankszámlaszámot a honlapon a tudnivalók menüpont alatt, vagy ide kattintva megtalálják!