hirdetések

2021. 1. 24, Vasárnap

Minden vasárnap 15 és 18 órakor áldozási lehetőséget biztosítunk a bicskei templomban. A megjelenő hívek pár perces liturgia keretében vehetik magukhoz Krisztus testét.

Bérmálás szentsége. Akik tavaly részt vettek a bérmálási felkészülésben (jelenlegi 9. osztály), és még nem részesültek bérmálásban, de szeretnének idén felvenni ezt a szentséget, jelentkezzenek a plébánián január végig.

JEGYESEK A házasságra való készülésben nagyon fontos a jegyesoktatás, amelyen keresztül még jobban elmélyül a jegyesek kapcsolata és megismerik a házasság szentségének lényegét. Kérem, hogy akik idén szeretnének esküdni, azok 2021. január végig jelezzék a házasságkötés szándékát a jegyesoktatás érdekében.

Szentmise előtt vagy után mindig van lehetőség gyónásra. Ezen kívül jelentkezni lehet gyónásra, életgyónásra és lelki beszélgetésre előzetesen egyeztetett időpontban az irodán keresztül vagy az atyánál.

A csütörtöki Szentségimádást 17.00 órakor a Szentatya januári szándékára fogjuk imádkozni: Az emberi testvériségért. Imádkozzunk, hogy az Úr adja meg nekünk a kegyelmet, hogy a más vallású testvéreinkkel teljes testvéri közösségben tudjunk élni, egymásért imádkozva és nyitottan minden ember felé. Mindenkit szeretettel várunk. 

Január 29-én (pénteken) Freinademetz Szent József verbita misszionárius ünnepe van, aki Kínában hirdette az Evangéliumot. Ezen a napon az ünnepi Szentmise este lesz 18. 00 órakor , a reggeli szentmise elmarad. Szeretettel várunk mindenkit.

Szombat délután a bicskei templomban tartott ökumenikus istentisztelet a plébánia YouTube csatornáján vasárnap délutántól megtekinthető.

CSAK BICSKE

Kérjük a híveket, hogy azon adományaikat, melyeket szokott rend szerint a vasárnapi vagy az elővételezett misén perselyadományként felajánlanának, a hétköznapi misék alkalmával a kihelyezett állóperselybe tegyék, vagy legyenek szívesek elutalni a Plébánia bankszámlájára, ezzel megkönnyítve a Plébánia gazdálkodását ebben a nehéz időszakban. A bankszámlaszámot a honlapon a tudnivalók menüpont alatt, vagy ide kattintva megtalálják!