2021.12.19, Vasárnap

Bicskén, az adventi lelkigyakorlat december 21-én és 22-én (kedden és szerdán) 18 órától kezdődik gyóntatással, majd 18.30-tól Szentmise és adventi prédikáció.  Gerendai Sándor esperes atya vezeti a lelkigyakorlatot.  Ezekben a napokban a Roráté szentmise elmarad.

Szállást keres a SzentCsalád imák kezdődnek december 15. szerdától december 23-ig, minden nap  15 órakor az Oratóriumban.

December 22-én (szerda): Betegek látogatása Bicskén és társplébániákon.

December 24-én 16 órakor Bicskén Pásztorjáték a templomban. Szeretettel várunk mindenkit.

Megkezdjük szinodális utunkat plébániáinkon. Buzdítom testvéreket a csütörtöki Szentségimásra 17 órakor abban a szándékában valamint a kérdőív kitöltésében.

A házasságra való készülésben nagyon fontos a jegyesoktatás, amelyen keresztül még jobban elmélyül a jegyesek kapcsolata és megismerik a házasság szentségének lényegét. Kérem, hogy akik jövőre szeretnének esküdni, azok 2022. január végig jelezzék a házasságkötés szándékát a jegyesoktatás érdekében a sekrestyésnél, a plébánián vagy e-mailen.

Nagyon hosszú szünet után végre újra megalakulhat a bicskei közösség templomi kórusa. A kórus vezetője Ádám Annamária, a kórusba nagy szeretettel várjuk a jelentkezőket december végéig a plébánián vagy e-mailen.

Január 6. után megkezdődik a házszentelések időszaka. Kérjük, hogy azok a testvérek, akik szeretnék, hogy felkeressük őket otthonuk megáldása érdekében, jelentkezzenek a sekrestyésnél, a plébánián vagy e-mailen.

December 24-én ( péntek)

    Bicskén:  6:30 Roráté Szentmise, 24 órakor  Éjféli  Szentmise

    Alcsútdobozon és Csabdin: 22 órakor Éjféli Szentmise

    Szárligeten és Felcsúton: 22 órakor Ige Liturgia

December 25-én ( szombat):  Urunk Születése – Karácsony

    Bicskén: 9 órakor Szentmise

    Szárligeten és Felcsúton 11 órakor  Szentmise

     Óbarokon, Alcsútdobozon, Csabdin: 11 órakor Ige Liturgia