2021.12.26, Vasárnap

Megkezdtük szinodális utunkat plébániáinkon, melynek fontos része a névtelen kérdőív kitöltése! Ezen kérdőív kitöltésére hívjuk a híveket, osszák meg gondolataikat, javaslataikat az Egyházunkkal kapcsolatban! A templom bejáratánál vannak kihelyezve az üres kérdőívek és egy gyűjtődoboz.

A papíron kitöltött kérdőívet ide lehet bedobni, vagy le lehet adni a bicskei plébánián, be lehet dobni a postaládába. Interneten a plébánia honlapjáról, egyből a nyitóoldalon vagy a menüsorból kiválasztva érhető el az online kérdőív (a linket a Bicskei Katolikusok fb csoportban is megtalálja) illetve a padokon található QR kódon. Kitöltési határidő: 2022. január 31.

A házasságra való készülésben nagyon fontos a jegyesoktatás, amelyen keresztül még jobban elmélyül a jegyesek kapcsolata és megismerik a házasság szentségének lényegét. Kérem, hogy akik jövőre szeretnének esküdni, azok 2022. január végig jelezzék a házasságkötés szándékát a jegyesoktatás érdekében a sekrestyésnél, a plébánián vagy e-mailen.

Nagyon hosszú szünet után végre újra megalakulhat a bicskei közösség templomi kórusa. A kórus vezetője Ádám Annamária, a kórusba nagy szeretettel várjuk a jelentkezőket december végéig a plébánián vagy e-mailen.

Január 6. után megkezdődik a házszentelések időszaka. Kérjük, hogy azok a testvérek, akik szeretnék, hogy felkeressük őket otthonuk megáldása érdekében, jelentkezzenek a sekrestyésnél, a plébánián vagy e-mailen.