2022.1.23, Vasárnap

A „Hitről, reményről, szeretetről” szóló beszélgetések következő alkalma január 29-én szombaton lesz a Szentmise után a Plébánia közösségi termében, negyed nyolctól. Egyházközségünk tagja, Gulyás Balázs fotós élménybeszámolóját hallgathatjuk meg a „Pápalátogatás kulisszatitkai” címmel. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Szeretnénk meghirdetni a Boldogasszony Zarándokvonatot – Csíksomlyóra: 2022. június 02-05,  Pünkösdi búcsúra,  Misszió Tours utazási iroda szerevezésében.  Lelkivezetők: Dr. Varga Lajos váci segédpüspök, Burbela Gergely verbita és Tímár Asztrik ferences szerzetesek Karnagy: Pálmai Árpád egyházzenész.  A részletes információt a Misszió Tours honlapján, bicskei  plébánia honlapján vagy a plébánia irodában.   

Csütörtökön, Január 27-án 17.00 órakor Szentségimádást tartunk az Egyházunk és a plébániánk megújulása szándékában – a Szinódális szándékban. Szeretettel várunk mindenkit.

Szerelmesek miséjére hív minket az Egyházmegye Ercsibe február 12-én szombaton, a program 15-18 óráig tart. 15 órakor Püspöki Szentmise lesz a Nagyboldogasszony Templomban, majd zenés Szentségimádás, agapé és házaspárok tanúságtétele, beszélgetés az Ercsi Eötvös József Művelődési Házban. A szerelmesek miséjére várjuk a pillanatnyilag egyedülálló, de családi hivatásra készülő fiatalokat is, jegyeseket, fiatal házasokat és az ő szüleiket is. Az idősebbek jelenléte tanúságtétel az ifjúság számára. A szentségimádás keretében közösen imádkozunk a jövendőbeli házastársakért is.

Bicskén, Házasság Hete rendezvénysorozat kezdődik február 7-én, hétfőn. Minden este 18 órától a Kultúrkúrián várjuk a házaspárokat előadásokkal, beszélgetésekkel, kivéve 11-én, amikor a Fiatalok Házában találkozunk a Szent Erzsébet előadáson. Február 13-án vasárnap zárjuk a hetet, 9 órakor Családok Szentmiséje lesz, melynek keretében a házaspárok megáldására is sor kerül

Február 12-én 10.30 a mi templomunkban diakónusszentelés lesz két verbita testvérnek: Klau Yulius SVD és Sudarman Aloisius Gonzaga SVD. Dr. Német László SVD nagybecskereki püspök atya szentelni fogja őket.  Szeretettel várunk mindenkit.