2022.1.9, Vasárnap

Megkezdődött a házszentelések időszaka. Jelentkezni lehet a sekrestyésnél, a plébánián vagy e-mailen.

Szeretettel hívunk mindenkit Janssen Szent Arnold ünnepére, ami január 15-én, jövő szombaton 16 órakor kezdődik a bicskei Fiatalok Házában. A programból: előadás, interjúfilm vetítés, 18 órától Szentmise a templomban, majd a mise után visszamegyünk a Fiatalok Házába, ahol előadás, zene, ének és közös agapé várja az érdeklődőket. Az agapéra szeretettel fogadunk sütemény vagy üdítő felajánlásokat!

A „Hitről, reményről, szeretetről” szóló beszélgetések következő alkalma január 29-én szombaton lesz a Szentmise után a Plébánia közösségi termében, negyed nyolctól. Egyházközségünk tagja, Gulyás Balázs fotós élménybeszámolóját hallgathatjuk meg a „Pápalátogatás kulisszatitkai” címmel. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Jövő hét vasárnaptól kezdődik az Ökumenikus Imahét. (Január 16-23) Az Istentiszteletek minden este 18 órakor fognak kezdődni, helyszínei és a szolgáló igehirdetők a következők lesznek:

  1. kedden a Református templomban Rácz Lajos;
  2. szerdán a Katolikus templomban Szebik Károly,
  3. csütörtökön az Evangélikus templomban Máté János,
  4. pénteken a Baptista templomban Gergely atya

 

22-én szombaton 17 órától ünnepi záró alkalom, Istendicsőítő zenés imaest a Katolikus templomban majd szeretetvendégség a Fiatalok Házában. A közös agapéhoz sütemény és üdítő felajánlásokat szívesen fogadunk!