hirdetések

2020. 08. 30, Vasárnap

Megkezdődik a betegek látogatása plébániáink egész területén. Minden hónap első péntekén már az atyák részvételével, így lehetőség van szentségekhez járulni. Első alkalom: szeptember 4.

Jelentkezni lehet a sekrestyésnél, a lelkipásztori kisegítőknél, e-mailen vagy a plébánia hivatalban.

Augusztus 31-től a szentmisék rendje változik:

Reggeli Szentmise: 7.00 órakor (minden hétfőn, szerdán és pénteken, kivéve az első péntekeket)

Minden első pénteken a szentmise este 18.00 órakor lesz.

Kedden és csütörtökön változatlanul 18 órakor kezdődik a szentmise.

A 2021-es Eukarisztikus Kongresszusra készülve minden csütörtökön 17.00 órától és az első péntekeken 17.00. Egy órás szentségimádás lesz a templomban a misék előtt a plébániák és a világ szándékaira. Ekkor gyónási lehetőséget biztosítunk.

A BIBLIAKÖR csoportjainak alkalmai újra indulnak, kéthetente pénteken este 18 órától. Első alkalom szeptember 11. Helyszín változatlanul a plébánia közösségi terme.

A katekumenátus csoportot is elindítjuk, kéthetente csütörtökönként. Kérem mindazokat, akik szentség felvételre vágynak, vagy korábban arra a készülést megkezdték de valamilyen okból félbemaradt, jelentkezzenek a sekrestyésnél vagy emailen vagy a plébánia hivatalban! Az első alkalmat szeptember 24-re tervezzük. 19.00 órától.

Keresztelésre minden hónap I. és III. vasárnapján kerül sor, a kereszteléssel kapcsolatos megbeszélés mindig a megelőző hónap utolsó péntek délutánján lesz.

Megjelent a Verbita Rend 2021 évi naptára. Buzdítom a testvéreket, hogy vásároljanak belőle a mise után a sekrestyésnél vagy a plébánia hivatalban, mert ezzel egyszerre jutnak hozzá egy igényes naptárhoz valamint támogatják a Verbita Rendet és a helyi Karitászunkat. A naptár ára 500 Ft, amiből 150 forintot minden darab után a Karitásznak juttatunk el.

Idén az elsőáldozásokra nem kerülhet sor a felkészítés elmaradása miatt, reméljük, hogy a vírushelyzet lehetővé teszi jövőre a pótlást.